Obiective de vizitat în Londra

de Cuget Liber Sâmbătă, 02 Martie 2013 530
Londra dispune de un număr epuizant de obiective turistice, asigurând astfel revenirea vizitatorilor. Chiar dacă ai reușit să vizitezi cele mai populare obiective turistice din Londra, sau dacă pur și simplu vrei să explorezi locuri stranii și minunate, iată cele mai mari atracții turistice din Londra.

Tower of London (Turnul Londrei)
Situat pe partea de nord a râului Tamisa, Turnul Londrei simbolizează cucerirea Angliei și asuprirea ulterioară de către conducătorii Normanului. Castelul a fost construit de către William Cuceritorul.
Tower Bridge
Tower Bridge din Londra este unul dintre cele mai celebre poduri basculante din lume. Un pod basculant este construit din două părți și poate fi deschis exact în centru. Construit între anii 1886 - 1894, Tower Bridge a devenit o emblemă a Londrei, cu spectaculoase galerii de expoziții distribuite atât pe orizontală cât și pe verticală podului.
Palatul Buckingham
Poate cel mai faimos palat din lume, Palatul Buckingham este reședința oficială a reginei. Vizitatele sunt permise numai în sezonul anual de vară, în august și septembrie. Dacă vizitați Londra în alt moment decât cele două luni, puteți asista la schimbarea de gardă, ceremonie ce are loc în zile programate.
London Eye (Roata Mileniului)
Roata Mileniului trebuie să fie inclusă în orice excursie la Londra. Una dintre cele mai interesante aspecte despre acest obiectiv este că cele 32 de capsule transportă aproape 10.000 de vizitatori în fiecare zi. Datorită rotației la 360 ° atunci când se ajunge în partea de sus a roții se poate vedea aproape întregul oraș.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei