Oferte de la clasic la exotic

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 180
Săptămâna trecută, la Romexpo, s-a desfășurat Târgul de Turism al României, care a adus pe lângă ofertele clasice de sărbători, și oportunități de vacanță exotice, unele dintre ele la peste 10.000 de kilometri distanță.

Printre destinațiile externe clasice de sărbători se numără Praga, Viena sau Croația. Pentru un Crăciun la Praga tarifele pornesc de la 205 euro, pentru Viena de la 149 euro, sau Praga - Viena de la 155 euro. Pentru Revelion, prețurile pornesc de la 169 euro la Viena, 389 în Italia, 409 euro în Croația, 455 euro Anglia-Belgia, 235 euro în Veneția sau 375 euro în Franța.
Există și variante exotice, dar apropiate de România. Una dintre ele este Malta. "Avem oferte de Revelion cu plecare pe 28 decembrie și retur pe 2 ianuarie. Este un sejur de cinci nopți și șase zile. Avem oferte de la trei stele la cinci stele. Cel mai mic tarif este de 359 de euro la un hotel de trei stele cu demipensiune, iar cel mai mare ajunge la 660 euro de persoană", au afirmat reprezentanții unei agenții, citați de Agerpres. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei