Patru abilități ale bărbatului care impresionează femeile

de Cuget Liber Marţi, 22 Ianuarie 2013 370
Femeilor le plac bărbații care au încredere în ei și în abilităților lor și care pot avea grijă de ei înșiși (atunci când situația o cere). De asemenea, femeile apreciază o serie de abilități de la cele complexe care le demonstrează masculinitatea la cele emoționale, care indică partea sensibilă a bărbaților. Deși este un lucru imposibil să dai gata orice femeie cu exact aceleași abilități, iată un top 4 care impresionează femeile: 

1. Abilitatea de a găti. Orice femeie este plăcut surprinsă să descopere că un bărbat poate să gătească, vrea să gătească și, prin urmare, știe ce să facă într-o bucătărie. Nu trebuie neapărat să mergi la cursuri culinare, să cumperi ustensile scumpe sau să pregătești cina într-un mod artistic pentru a o da gata.
2. Abilitatea de a repara automobilul Deși nu toți bărbații sunt înnebuniți după motoare nu trebui să te mânjești cu ulei pentru a impresionă o femeie. De obicei, este de ajuns să menții mașina în stare de funcționare, să înlocuiești un cauciuc și să ai unele cunoștințe astfel încât să-ți dai seama care este problemă tehnică și o vei impresiona.
3. Îndemânare. Este impresionant, în ochii unei femei, când nu-ți este teamă să-ți murdărești puțin mâinile pentru a realiza reparații de bază în casă.
4. Abilitatea de a purta o conversație cu ea. Femeile sunt impresionate de bărbații care își pot exprimă opiniile și sentimentele într-un mod masculin. Din nefericire, cei mai mulți dintre bărbați nu înțeleg că, pentru o femeie, ideea de comunicare înseamnă să o asculți și să o înțelegi, atunci când vorbește despre problemele cu care se confruntă, fără s-o judeci sau să-i oferi sfaturi nedorite. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei