Ponturi de sezon: îmbină marea cu locurile istorice

de Cuget Liber Sâmbătă, 11 Mai 2013 98
Se apropie concediul de vară, însă bugetul este limitat. Dacă vrem să împușcăm doi iepuri și să ne bucurăm atât de litoral, cât și de istoria de secole a unor orașe, putem vizita cele mai frumoase peisaje citadine cu plajă. Printre cele mai frumoase, Nisa, Franța.
Nisa este una dintre cele mai vizitate destinații de pe Coasta de Azur. Odată ajuns aici, atmosfera franțuzească te înconjoară, iar marea Mediterană creează valuri de romantism. Depinde, însă, ce cauți. Bucătăria franțuzească este excelentă, iar dacă dragostea trece prin stomac, poți vizita unele dintre cele mai renumite restaurante din frumosul oraș care atrage, anual, sute de mii de turiști.
Există voci care spun că Nisa a scăzut în atractivitate, însă numărul din ce în ce mai mare al vedetelor care își cumpără case și vile de-a lungul rivierei franceze pare să spună cu totul altceva. Localnicii trăiesc, cu precădere, în Vieille Ville, în orașul vechi, unde multe dintre fațadele italiene te duc cu gândul la palatele genoveze.
Un sejur de șapte nopți la un hotel de două stele, costă 447 de euro, iar prețul include biletul de avion dus-întors, de la compania TAROM, și micul dejun. Tariful nu include taxele de aeroport (aproximativ 125 de euro de persoană) și excursiile opționale, dar locația și serviciile de calitate merită toți banii.
(sursa: ponturidevacanta.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei