Porția de natură: merele verzi

de Andreea NĂSTASE Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 474
Cunoscute din timpul lui Plinius cel Bătrân, erudit al Imperiului Roman și până în zilele noastre, traversând Asia și America pentru ca în cele din urmă să fie cultivate și în Europa, merele verzi sunt un aliment binecunoscut pentru calitățile sale benefice asupra sănătății. Indicate în primul rând pentru sursa de vitamine pe care o conțin, merele sunt indicate în alimentația copiilor și pentru că ajută la curățarea bacteriilor din gură.

Așa că după ciocolată și bomboane, un măr face ca dantura celor mici să fie cât de cât protejată. Consumate în stare proaspătă, fierte în compoturi delicioase cu frunze de mentă sau bine ames-tecate în tartele cu fructe, merele sunt o inepuizabilă sursă de rețete și preparate tocmai bune pentru o gustare a celor mici. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei