PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 21-27 FEBRUARIE 2014

de Cuget Liber Vineri, 21 Februarie 2014 350
SALA 1: Condamnat să ucidă (3 days to kill) AP-12 - PREMIERĂ
Regia: McG
În rolurile principale: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld
Gen: Acțiune, Dramă, Thriller
Durata: 113 minute
Ora: V, L, Ma: 14:30, 21:30
S, D: 12:00, 19:30
Mi, J: 14:30, 19:30
Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internațional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători. Chiar dacă Ethan intenționează să renunțe la carieră pentru a se reapropia de soția și fiica ținute ani de zile la distanță pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni, asta în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile. 


SALA 1: Îndrăgostiți pentru totdeauna (Endless Love) AP-12 
Regia: Shana Feste
În rolurile principale: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 103 minute
Ora: V, L, Ma: 19:30
S, J: 17:00
D: 14:30 
Mi: 21:45
Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți. 


SALA 1: Nimfomana Vol. II (Nymphomaniac:Volume II) IM -18 
Regia: Lars von Trier
În rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thruman, Shia LaBeouf
Gen: Dramă
Durata: 130 minute
Ora: S, D: 21:45 TARIF UNIC 10 Lei
Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează. 


SALA 1: Eroii monumentelor (The Monuments Man) N-15 
Regia: George Clooney
În rolurile principale: Cate Blanchett, George Clooney, Matt Damon
Gen: Acțiune, Istoric
Durata: 118 minute
Ora: V, D-Mi: 17:00
S: 14:30
J: 21:45
În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau și adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei. Într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă și alți oameni culți americani și europeni, autointitulați Monuments Men, și-au riscat viețile cutreierând continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă. Aceasta este povestea lor! 


SALA 2: Non-stop N-15 - AVANPREMIERĂ
Regia: Jaume Collet-Serra
În rolurile principale: Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery
Gen: Acțiune, Thriller
Durata: 106 minute
Ora: Mi, J: 20:00
Liam Neeson revine într-un rol de acțiune, de această dată la mare înălțime. Actorul este Bill Marks, un agent american care se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinația Londra. În timpul zborului, primește pe telefonul cu acces la o rețea securizată un misterios mesaj: la fiecare 20 de minute un om de la bord va muri, dacă o sumă fabuloasă nu este transferată într-un cont bancar. Când un pasager își află sfârșitul la exact 20 de minute de la ultimul mesaj, toată lumea își dă seama că amenințarea este cât se poate de serioasă.


SALA 2: Pompeii 3D (Pompeii) AP-12 - PREMIERĂ
Regia: Paul W.S. Anderson
În rolurile principale: Kit Harington, Emily Browning
Gen: Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Romantic
Durata: 102 minute
Ora: V-Ma: 14:00, 18:30, 20:45
Mi, J: 15:45, 18:00, 22:10
În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar destinul îi stă împotrivă lui Milo, iar acesta se va trezi despărțit de Cassia exact când are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu. Va reuși eroul să scape cu viață și să-și salveze iubirea de erupția ce a îngropat sub lavă și cenușă un întreg oraș? 


SALA 2: Marea aventură Lego 3D – DUBLAT (The Lego Movie) AG 
Regia: Phil Lord, Chris Miller
În rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman
Gen: Acțiune, Animație, Comedie
Durata: 108 minute
Ora: V, L, Ma: 16:00
S, D: 11:45, 16:00
Mi, J: 13:45 
Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenției după ce primește, din greșeală, titlurile de "persoană extraordinară" și "salvatorul planetei". Astfel ajunge în compania unor străini curajoși alături de care pornește într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit . 


SALA 3: Prince Avalanche- AP-12 - PREMIERĂ 
Regia: David Gordon Green
În rolurile principale: Paul Rudd, Emile Hirsch
Gen: Comedie, Dramă
Durata: 94 minute
Ora: V, L-J: 16:45, 21:00 TARIF UNIC 10 Lei
S, D: 12:15, 16:45
Alvin și Lance își petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu și interminabil drum de țară. Lance suportă cu greu izolarea și faptul că se află atât de departe de petreceri și fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El și mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o mașină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă. De-a lungul interminabilei și opresivei veri nu întâlnesc decât o persoană: un misterios șofer de camion care le dăruiește alcool făcut în casă și apoi dispare la fel de brusc precum a apărut.


SALA 3: Așa tată, așa fiu (Like father, like sun)- AP-12 - PREMIERĂ 
Regia: Hirokazu Koreeda
În rolurile principale: Masaharu Fukuyama, Yoko Maki
Gen: Dramă
Durata: 121 minute
Ora: V, L-J: 14:15
S, D: 21:00
Protagonistul filmului este Ryota Nonomiya, un arhitect de succes. Atunci când află că propriul său fiu a fost schimbat la naștere, Nonomiya trebuie să ia o decizie grea: să-și caute fiul biologic sau să-l accepte pe Keita, copilul despre care el și soția lui ar fi jurat că este al lor. Probleme aparent minore de familie scot la iveală durerea și angoasa personajelor.


SALA 3:Poveste de iarnă (Winter’s Tale)- AP-12 
Regia: Akiva Goldsman
În rolurile principale: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell
Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Romantic, Dragoste
Durata: 118 minute
Ora: V, L-J: 18:45
S, D: 14:15, 18:45
De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi și pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la orașul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veșnic treaz, filmul "Poveste de iarnă" înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă incredibilul destin care îl așteaptă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei