Marcel Iancu a demisionat din funcția de președinte al FC Universitatea Craiova

de Ovidiu ADRIAN Sâmbătă, 22 Februarie 2014 67
Președintele FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, a demisionat din funcție, după ce patronul clubului, Adrian Mititelu, a decis să-l înlocuiască pe antrenorul italian Nicolo Napoli cu tehnicianul Ștefan Nanu, informează Mediafax. 
"Vine o vreme când trebuie să-ți găsești un rost în viață, să fii atașat unei cauze drepte, să nu-ți trădezi semenii și cauza pentru care lupți. Eu nu mă mai regăsesc în această cauză util. FC Universitatea Craiova va câștiga războiul cu FRF, dar nu se știe când. Eu am un prieten care se cheamă Nicolo Napoli și nu-l trădez. Respect decizia conducerii, dar nu sunt de acord cu aceasta. Nu există un temei legal, iar rezultatele îi sunt favorabile. Nu regret că am fost un soldat demn și drept pentru cauza FC Universitatea Craiova, dar plec necondiționat în același timp cu antrenorul Nicolo Napoli și nu împroșc cu noroi în nimeni. Las în urmă trei ani de eforturi de a reda adevărul și regretul că nu pot să-i judec personal pe toți care au făcut rău echipei mele de suflet, fără a fi avut pretenții financiare", a scris Iancu, pe contul său de Facebook. 
Antrenorul italian Nicolo Napoli a fost înlocuit, joi, de patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu tehnicianul Ștefan Nanu, care va fi ajutat de secunzii Dragoș Bon și Florin Dumitru. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei