Recomandarea săptămânii: Last minute pentru Santorini

de Anca CHICU Sâmbătă, 31 August 2013 151
Grecia a fost, și probabil că va rămâne mult timp și de acum încolo, printre destinațiile preferate ale constănțenilor. Iar cine stă cu ochii pe agențiile de turism poate pune mâna pe un pachet și un preț destul de bun pentru această destinație. 
O vacanță de opt zile (last minute) pentru Santorini, Grecia (plecări pe 1, 8, 15 și 22 septembrie) costă acum undeva la 550 de euro de persoană, de la 750 de euro, cât era prețul inițial.
Tariful include șapte nopți de cazare cu mic dejun, la hotel de trei stele, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistență turistică în limba română, dar și asigurare medicală și Storno, indiferent de vârstă.
Santorini este o insulă din Marea Egee și aparține de arhipelagul Insulele Ciclade. Are o populație de nici 14.000 locuitori și o suprafață de 73 km pătrați. Acolo puteți vizita vulcanii din Santorini, Palea Kameni și Nea Kamenii, situl arheologic din Thira, muzee arheologice și istorice, catedrale, dar și multe alte vestigii antice.

Taguri

Comentează știrea

christian louboutin boot
28 februarie 2014
christian louboutin boot

christian louboutin highness 160 suede pumps Stiri Diverse : Recomandarea săptămânii: Last minute pentru Santorini | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin boot http://info.frontimall.com/images/christian-louboutin-shoes-for-sale.asp

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei