Dacă nu știi ce să mănânci la birou, culinar.ro vine cu o idee practică și sănătoasă. Pentru că e greu să-ți prepari salatele la serviciu și să le păstrezi proaspete până la ora mesei, le poți ține în borcane.
- Publicitate -
Reguli de urmat: Stratul 1: Primul strat din borcan trebuie să fie cel cu dressingul. Stratul 2: Adaugă ingredientele care prind un gust bun după ce stau marinate în dressing (porumb, ciuperci, salată verde, roșii). Stratul 3: Adaugă celelalte legume (roșii, ardei, broccoli, avocado, ceapă). Stratul 4: Ingredientele pentru textură, în funcție de preferințe (semințe, fructe uscate, brânză feta sau de capră, nuci, alune). Stratul 5: Proteine: carne, ouă, quinoa. Stratul 6: Salată verde, varză Kale, spanac sau orice altceva preferi ca bază a salatei.
Sfaturi: Alege-ți cu grijă borcanele, căci trebuie să aibă o gură largă, astfel încât să-ți scoți cu ușurință legumele. Lasă puțin spațiu liber în borcan, pentru a amesteca ingredientele înainte să le pui în farfurie. Încearcă mereu rețete noi, în funcție de anotimp și de ce-ți place și ce nu. Ai mare grijă să arate bine și pe exterior, altfel nu vei fi tentat să mănânci.