Salata în borcan, mâncare sănătoasă la birou

de Cuget Liber Luni, 11 Noiembrie 2013 459
Dacă nu știi ce să mănânci la birou, culinar.ro vine cu o idee practică și sănătoasă. Pentru că e greu să-ți prepari salatele la serviciu și să le păstrezi proaspete până la ora mesei, le poți ține în borcane.
Reguli de urmat: Stratul 1: Primul strat din borcan trebuie să fie cel cu dressingul. Stratul 2: Adaugă ingredientele care prind un gust bun după ce stau marinate în dressing (porumb, ciuperci, salată verde, roșii). Stratul 3: Adaugă celelalte legume (roșii, ardei, broccoli, avocado, ceapă). Stratul 4: Ingredientele pentru textură, în funcție de preferințe (semințe, fructe uscate, brânză feta sau de capră, nuci, alune). Stratul 5: Proteine: carne, ouă, quinoa. Stratul 6: Salată verde, varză Kale, spanac sau orice altceva preferi ca bază a salatei.
Sfaturi: Alege-ți cu grijă borcanele, căci trebuie să aibă o gură largă, astfel încât să-ți scoți cu ușurință legumele. Lasă puțin spațiu liber în borcan, pentru a amesteca ingredientele înainte să le pui în farfurie. Încearcă mereu rețete noi, în funcție de anotimp și de ce-ți place și ce nu. Ai mare grijă să arate bine și pe exterior, altfel nu vei fi tentat să mănânci. 
Taguri

Comentează știrea

fake hermes bags in dubai
20 noiembrie 2013
fake hermes bags in dubai

lady gaga fake fur hermes Stiri Diverse : Salata în borcan, mâncare sănătoasă la birou | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes bags in dubai http://www.woonsanigs.com/img/replica-hermes-bracelet-leather.html

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei