Șase minciuni pe care bărbații le spun femeilor

de Cuget Liber Miercuri, 13 Martie 2013 459
Cu toții mințim, unii mai mult, alții mai puțin. Unele minciuni sunt mai mici și lipsite de importanță, altele mai mari. Iată cele mai frecvente șase minciuni pe care le spun bărbații. 

1. Sunt blocat în trafic
Mulți consideră că este mai simplu să mintă decât să spună adevăratele motive pentru care întârzie la o întâlnire. Bărbații mint mai mult, nefiind atât de înclinați înspre comuni-care precum femeile. Partea proastă este că unii preferă să mintă închipuindu-și că nimeni nu i-ar crede dacă ar spune adevărul.
2. Nu a fost chiar atât de scump
Bărbaților le plac jucăriile, dar nu le place atunci când partenerele lor își manifestă dezaprobarea în ceea ce privește achizi-ționarea lor. O minciună de acest gen încearcă să te asigure că în momentul în care veți trăi împreună, nu va arunca banii pe tot felul de prostii scumpe și fără niciun sens pentru tine sau care nu au nicio utilitate casnică.
3. Sunt pe drum, vin imediat
Partenerul de viață îți va spune așa ceva doar în cazul în care ți-ai dat întâlnire cu el la un eveniment sau loc unde nu își dorește să fie sub nicio formă. Să zicem că e vorba de o reuniune de familie. Prin urmare, va trage de timp la nesfârșit în speranța că totul se va termina până ajunge și el acolo. Iar dacă întârzie doar, e o formă mai ciudată de a-și recăpăta un oarecare control asupra situației.
4. Nu am băut decât puțin
O minciună care poate ascunde o problemă serioasă și nu ne referim doar la relația în sine. Dacă o spune prea des, sunt șanse ca partenerul tău să aibă o problemă cu alcoolul. E nevoie să discuți cu el, să îi spui ce anume te îngrijorează și să încercați împreună să o rezolvați.
5. Nu, fundul tău nu arată mare în pan-talonii aceia
De vreme ce îi pui întrebarea, știi la ce să te aștepți. Și el la rândul său, știe ce trebuie să răspundă. Da, e o minciună menită să te facă pe tine să te simți mai bine, dar, dacă te iubește, nu îți va spune niciodată adevărul. Un astfel de adevăr nu vei obține decât de la prietenele tale cele mai bune.
6. Asta e ultima bere
În cazul în care a ieșit fără tine și îl suni să vezi când vine acasă, dar primești acest răspuns, nu înseamnă că tu trebuie să îl crezi. (Sursa: www.unica.ro)

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei