Se poartă imprimeurile florale!

de Cuget Liber Vineri, 02 August 2013 89
Vara este anotimpul în care imprimeurile florale prind cel mai bine. Modele pastelate, flori intens colorate, pantofi înflorați, accesorii pictate, flori 3D cusute manual, toate te duc cu gândul la o grădină exotică. Și cum să nu-ți placă o rochie vaporoasă pictată în culorile verii sau o pereche de pantaloni cu aplicații cusute manual în cele mai dulci pasteluri?
Dacă îți este teamă să porți astfel de imprimeuri și ai impresia că sunt prea multe, atunci poți să încerci, pentru început, accesorii înflorate.În acest sezon chiar și bascheții sunt cu flori. Atunci când te hotărăști să combini mai multe piese înflorate trebuie să nu uiți de cea mai importantă regulă: păstrează același registru de culori.
Dacă nu ești foarte mulțumită de o parte a corpului tău, încearcă să nu porți un imprimeu floral chiar în acea zonă. Un foarte bun exemplu: o fustă înflorată nu avanta-jează o persoană cu șoldurile late, doar dacă imprimeul este în partea de jos a fustei, iar fusta este lungă. Astfel, toată atenția se va duce în partea de jos, iar dacă adaugi și un colier supradimensionat cu flori stilizate, atunci vei crea un efect de înălțare.
De asemenea, dacă imprimeul este foarte colorat, croiala hainelor trebuie să fie simplă, altfel vei crea senzația de încărcat. Un mic pont: imprimeurile florale arată foarte bine dacă le combini cu denim clasic.
(Sursa: www.eva.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei