Semne că încearcă să te controleze

de Cuget Liber Sâmbătă, 15 Iunie 2013 80
Dezechilibrul de putere este una dintre problemele care afectează tot mai multe cupluri. Fie că este vorba despre controlul strict asupra telefonului iubitului, fie că tu trebuie să porți fuste mai lungi pentru a nu atrage privirile admiratorilor, cert este că trebuie să îți dai seama când el încearcă să te controleze.
Prieteni și familie. Un tip care încearcă să te controleze, va dori să fie el cel care decide când și cu cine te vezi. Are o problemă cu oricine pare să aibă o influență mai mare asupra ta, fie că e vorba de o prietenă, soră, sau chiar de mama ta. Astfel, va încerca să te convingă că persoana respectivă îți face rău. 
Finanțe. Va încerca să fie el cel care controlează bugetul, în cazul în care locuiți împreună. Îți va spune ce și când vă permiteți și te va face să te simți vinovată atunci când nu vei rezista tentației de a-ți cumpăra o nouă pereche de pantofi. Argumentul lui? Acum nu mai e vorba doar de banii tăi, ci de ai voștri, așa că nu-i poți cheltui după bunul plac. Vestea proastă e că regulile nu se aplică și în cazul lui.
Rețelele de socializare. Dacă e foarte suspicios de fiecare dată când stai pe net și vrea să aibă toate parolele rețelelor de socializare pe care le frecventezi, fii sigură că e genul de tip care vrea să te controleze în totalitate. Va încerca să te sensibilizeze, reproșându-ți că refuzul de a-i dezvălui parola contului de Facebook semnifică faptul că n-ai încredere în el.
Aspectul tău. Și aparițiile tale vor fi criticate sau va încerca, subtil, să te facă să-ți schimbi aspectul după bunul plac. Hai-nele, accesoriile, machiajul, toate vor fi luate în vizor și comentate - la început cu blândețe, pentru ca tu să nu simți că e ceva în neregulă, însă pe parcurs va deveni din ce în ce mai cicălitor. "De ce te-ai machiat dacă mergem doar până la supermarket?". Acest gen de întrebări ar trebui să te pună pe gânduri. 
(Sursa: www.cosmopolitan.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei