Și bărbații au complexe…

de Cuget Liber Miercuri, 28 August 2013 70
O mulțime de bărbați au fost întrebați, pe diverse rețele de socializare, care sunt lucrurile care îi fac adesea să se simtă nesiguri, iar răspunsurile au fost surprinzătoare. Tabu.ro a dat publicității câteva răspunsuri care pun în lumină lucrurile de care bărbații se tem când vine vorba de întâlniri, de la aspectul lor fizic, până la măsura în care ei se ridică standardele societății masculine, care se află într-o continuă schimbare. 
Așadar, nu ești singurul care se confruntă cu diverse incertitudini. Iată ce au declarat respondenții.
1. Brațele mele. Slabe, prea subțiri. Brațele sunt ceva cu care trebuie să lucrezi, și faptul că nu le am destul de puternice până acum, la 28 de ani, e ceva… trist. 
2. Iubiții anteriori. În cazul în care relația devine serioasă, încep să mă îngrijorez de faptul că nu pot face față diverselor situații cum au făcut cei din urmă, din mai multe puncte de vedere. 
3. Competențele în pat, să ai parte de o partidă de sex cu o altă persoană, pentru prima dată. Este ușor să fii receptiv când vine vorba de chimia dintre două persoane și să vezi ce îi place partenerului tău. Pentru că, la început, comunicarea în privința acestui lucru este de obicei de la puțină spre inexistentă. 
4. Această grozavă întâlnire ar putea duce la un angajament pe care încă nu sunt pregătit să mi-l iau. 
(Sursa: www.tabu.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei