Rețetă pentru pici Supă de pere și praz

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011 393
Acest preparat este reco-mandat copiilor peste patru ani. Se pregătește repede, este sănătoasă și va fi apreciată de întreaga familie, nu doar de cel mic. Ingrediente: o linguriță de unt, un fir praz, 1,5 kg pere coapte, o cană de vin sec, cinci căni supă de vită, o lingură ghimbir proaspăt răzuit, o linguriță sare, pătrunjel proaspăt tocat. Mod de preparare: Prazul tocat se călește în unt topit, timp de cinci minute. Apoi sunt curățate și tocate perele, sunt adăugate lângă praz. Se adaugă vinul și se lasă câteva minute. Apoi, se adaugă și supa și ghimbirul și se lasă să fiarbă, la foc mic, timp de 30 de minute. Sare se pune după gust, la fel și pătrunjelul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei