Testează-i virilitatea din priviri

de Cuget Liber Luni, 18 Iulie 2011 2521
Contrar credinței că bărbații fac orice pentru câteva clipe incendiare de amor, nu toți reprezentanții sexului tare se comportă ca niște adevărați Don Juani în dormitor. Dacă nu ai avut timp să-i testezi performanțele sexuale partenerului tău, poți acumula informații prețioase fără să-l asfixiezi cu întrebări incomode sau să-l supui unor practici indecente. Iată câteva indicii clare. 

Alternează săruturile fine cu cele pasionale
Un bărbat care stăpânește tehnica sexului perfect nu-ți vorbește niciodată despre cât de satisfăcute au fost iubitele lui din trecut. El este un tip relaxat și te sărută folosind o tehnică aparte. Alternează săruturile fine cu cele pasionale, în timp ce-și trece mâinile suav prin părul tău, te trage aproape de el și geme ușor.
Se mișcă bine pe ritmuri de dans
Dacă are inițiativă atunci când vă faceți planuri pentru weekend, cu siguranță te va surprinde în cel mai plăcut mod și în dormitor. Mai ales dacă prevede o binemeritată relaxare într-un club, la o petrecere. Analizează-i cu atenție mișcările atunci când te invită pe ringul de dans. Dacă are ritmul în sânge și dansează pasional, este semn bun. Te va incita și în pat cu mișcările lui pătimașe.
Te face să te simți sexy
Bărbatul inventiv și productiv în pat are grijă încă de la primele întâlniri să-ți provoace fiori în tot corpul. Nu forțează nota cu remarci pozitive, dar te face să te simți extrem de sexy și atrăgătoare. Îți șoptește la ureche vorbe fierbinți, iar când îți vei etala formele într-o lenjerie intimă nouă, fii sigură că-ți va face complimente pe care adori să le auzi. Citește mai departe.

Taguri

Comentează știrea

dana
13 octombrie 2011
dansul nu este un indiciu de barbatie

Nu este o lege ca, daca danseaza bine este si bun la pat. Sunt in masura sa afirm asta din experienta. Extremele ilustreaza asta :unul dansa f. bine si senzual/masculin iar in pat- modest - si cealalta extrema, invers, un impiedicat la dans, un interiorizat dar in pat un partener exceptional si nu neaparat ca un ''armasar'' cautand sa ''inscrie''. Un om deosebit.

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei