Traian BĂSESCU, ȚINTA TERORISTULUI DIN IAȘI. Iată mărturiile acestuia

de Cuget Liber Marţi, 13 August 2013 78
"Aveam planuri mari. Am vrut să îl iau ostatic pe președintele țării". Asta le-a declarat medicilor de la Socola tânărul care a încercat să detoneze o bombă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Când a fost internat, teroristul a cerut foi și pix și și-a așternut pe hârtie toate gândurile, scrie realitatea.net.


Tânărul spune că voia să organizeze un spectacol. Avea și un nume pentru el: "Ziua prieteniei." Punea în scenă răpirea șefului statului, un dans al polițiștilor și un concurs de miss antiterorism. Iar câștigătoarea i-ar fi devenit mireasă. 

"Intențiile mele erau să transform atacul terorist într-un show TV exploziv, senzațional, voiam să ajung să-l iau ostatic pe președintele țării, aveam planuri foarte mari, nu să explodez în mod stupid dintr-un accident provocat de niște profesori aroganți".

În viziunea teroristului gestul său nici nu a fost un atac, ci un expozeu. Cel puțin așa scrie el în cele 30 de pagini de confesiuni. "Eu nu am venit cu bomba la Universitate pentru a ucide oameni. Am venit pentru a prezenta o descoperire științifică. (...) Îmi amintesc ca prin vis o grămadă de pumni și picioare care mă loveau din toate părțile, dar nu simțeam nicio durere." 

Taguri

Comentează știrea

Gelu
13 august 2013
Saracul de el...

Nu stiam ca vrea sa-l rapeasca auzi tu,tocmai pe Base....Omul chiar nu se putea gandi la cineva de care totusi sa le pese si celorlalti,la cineva la care oamenii tin foarte mult ?...Vai de capul lui,chiar ca e dus rau de tot.!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei