Super-spectacole de toamnă la Casa de Cultură din Constanța Veniți să îi aplaudați pe Radu Beligan, Tudor Gheorghe sau Horațiu Mălăele!

de Cuget Liber Vineri, 26 August 2011 785
Multe spectacole - unele chiar în premieră - îi așteaptă pe constănțeni odată cu venirea toamnei. Casa de Cultură a Sindicatelor își deschide porțile pe 12 septembrie.
Pentru că vara mai toată lumea este în vacanță, pulsul activităților culturale este destul de slab. Din acest motiv, umorul piesei "Egoistul" nu a atras suficienți spectatori și astfel s-a amânat spectacolul programat pe 4 august.
Prin urmare, maestrul Radu Beligan și piesa autobiografică "Egoistul", a lui Jean Anouilh, vor da startul stagiunii de toamnă, la Casa de Cultură, pe 12 septembrie, la ora 20.00.
Biletele vor costa 70 și 80 de lei și vor fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare.
În luna septembrie, tot la Casa de Cultură, mai este programat și spectacolul-preselecție "Românii au talent". Show-ul începe pe 22 septembrie și durează două zile. Intrarea este gratuită.
Surprizele lunii octombrie
Pe 4 octombrie, de la ora 19.00, Horațiu Mălăele va susține, în premieră la Casa de Cultură, piesa "Sunt un orb". Prețul unui bilet este 50 de lei. Participanților la spectacol li se pregătește și o surpriză, ei urmând a primi gratuit CD-uri cu Horațiu Mălăele.
10 octombrie este ziua în care puteți asista la un spectacol în regia lui George Motoi: piesa "Pușlamaua", biletele costând 40 și 50 de lei.
Pe 17 octombrie, se anunță un alt eveniment în premieră. Tudor Gheorghe prezintă un spectacol dedicat poetului basarabean Grigore Vieru: "Vremea Nemâniei". Acompaniamentul este realizat de Orchestra Arkadia de la Chișinău, prețul unui bilet fiind de 70 de lei.
Luna octombrie se va încheia în forță cu muzica lui Ștefan Bănică jr. Show-ul este programat pe 30 octombrie, dar, dacă publicul se va arăta interesat de hiturile vedetei, acesta va "bisa" și a doua zi.
v v v
Conform informaților furnizate de directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, în luna noiembrie, va reveni pe scena Casei de Cultură Ion Dichiseanu, cu piesa "Pluralul Englezesc".
Pe 15 noiembrie, este așteptat Horia Brenciu, iar pe 21 noiembrie, vor reveni, pentru a zecea oară la Casa de Cultură, Florin Piersic și Medeea Marinescu, protagoniștii super-producției "Străini în noapte".
Pentru luna decembrie, sunt deja pregătite mai multe spectacole deosebite, pe afișe figurând deja numele a doi artiști îndrăgiți de public: Fuego și Costel Busuioc.
Alexandra COJOCARU
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei