Veniți să ne-admirați pisica!

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 456
În acest week-end, între orele 12-19, la Maritimo Mall din Constanța va avea loc Expoziția internațională de pisici de rasă Starkatz.
Veți putea admira 23 de rase: exotica, persana, maine coon, norvegiana de pădure, ragdoll, siberiana, angora turcească, abisiniana, bengal, burmilla, britanica cu părul scurt, cornish rex, devon rex, don sphynx, kurilean bob cu părul lung, manx, mau egiptean, albastra de Rusia, sokoke, sphynx, singapura, orientala cu părul scurt, siameza și evident... pisica de casă. Sunt deja înscrise peste 165 de pisici în expoziție.
Expozanți din Ucraina, Grecia, Bulgaria, Serbia și România își vor disputa titlurile și premiile. Multe dintre felisele participante au pisici de o frumusețe extraordinară, câștigători de campionate mondiale. Arbitri din Italia, Anglia, Franța și Finlanda vor decide câștigătorii.
Vizitatorii vor putea discuta direct cu crescătorii de pisici dacă îi interesează un pui și, de asemenea va exista un colț de adopții gratuite, de unde se vor putea adopta pisici sănătoase, vaccinate și sterilizate. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei