Vrei să fii pe placul unui bărbat cu bani? Iată ce schimbări trebuie să faci

de Cuget Liber Sâmbătă, 27 Iulie 2013 89
Vrei foarte mult o relație stabilă cu un bărbat care să fie foarte bine pus la punct pe plan financiar? Atunci ar trebui să știi că nu este imposibil, dar psihologia bărbatului înstărit este mult mai complexă de atât, motiv pentru care ești nevoită să iei măsuri. Cu cât ai mai multe calități pe care potențialul tău partener bine situat fi-nanciar le apreciază, cu atât ai mai multe șanse să te bucuri de exclusivitate în inima lui.
Învață să îți pui fizicul în valoare. Primul pas este să deprinzi arta frumuseții fără cusur, iar acest lucru nu înseamnă să faci operații estetice, ci să știi să-ți pui fizicul în valoare. Un bărbat cu bani va căuta mereu o femeie frumoasă, deci antrenamentele la sală sunt obligatorii. Menține-te în formă și ai grijă ca greutatea ta să fie optimă. Îngrijește-ți pielea cu ajutorul unui dermatolog, nu te bronza excesiv, învață să te machiezi cu măsură, cere sfatul unui profesionist pentru ținutele tale etc. Fiecare apariție a ta trebuie să fie una elegantă și feminină.
Fii delicată și pozitivă. Bărbații cu bani resimt cea mai mare satisfacție atunci când își pot exercita puterea și forța protectoare asupra femeii de lângă ei. Nu încerca să domini, fii acea posibilă parteneră cu personalitate blândă, delicată și pozitivă. Zâmbește des, arată-i că adori să fii ocrotită și răspunde politicos celor din jur. Pune-te la punct cu bunele maniere, nu reacționa impulsiv și nu îți impune punctele de vedere violent. Bărbații cu bani caută firi docile, cu un autocontrol desăvârșit și dispuse să se supună, atunci când este cazul.
Informează-te despre domeniile lui de interes. Dacă vrei ca un bărbat cu bani să își mențină interesul viu pentru tine, învață să îl stimulezi intelectual, înainte să o faci din punct de vedere pasional.
Informează-te cu privire la domeniile lui de interes, astfel încât să poți întreține cu ușurință conversații al căror subiect să îi suscite atenția. Pune-te la curent cu evenimentele prezentului, fie că țin de politică, afaceri sau domeniul în care el activează. O minte activă, plină de idei interesante, poate fi mai atrăgătoare decât un bust corectat chirurgical.
Adaptează-te lumii lui. Chiar dacă nu ai aceeași situație financiară precum bărbatul cu bani pe care îl placi, comportă-te de parcă ai face parte din lumea lui. Mergi cât mai des în restaurante scumpe, află cum se îmbracă și cum se comportă oamenii din cercuri elitiste, nu te arăta stânjenită sau uluită de luxul care te înconjoară.
Arată-te dezinteresată de banii lui. Cel mai mare complex al bărbaților cu bani este acela că o femeie se îndrăgostește de averea pe care o au, nu de persoana lor. Le place să se simtă admirați pentru potența financiară, însă caută dovezi care să le arate că nu banii sunt motivul afecțiunii tale. Oferă-te să îți plătești consumația, fă-i și tu cadouri și nu vorbi despre bani, ca și cum ar fi tot ceea ce contează pentru tine!
Apreciază-l. Orice ar face pentru tine, fii recunoscătoare. Observă și apreciază orice gest minor pe care îl face: cea mai mare greșeală pe care o poți comite este să ai așteptări imense și să pari veșnic nemulțumită.
(Sursa: www.eva.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei