Curs de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor

de Anca CHICU Vineri, 01 Iunie 2012 343
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează pentru deținătorii / producătorii de deșeuri, persoane juridice, comercianți, un curs de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor. Aceștia au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor privind regimul deșeurilor, sau să delege această obligație unei terțe per-soane. Indiferent de situație, tre-buie să fie instruită în domeniu. Nerespectarea acestei prevederi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 15.000 lei la 30.000 lei.
Cursul de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor este organizat de CCINA, în perioada 6 - 8 iunie, între orele 16.00 - 19.00. Acesta este susținut de specialiști / formatori din cadrul Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu / Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
La finalizarea cursului, absolvenților li se vor elibera certificate care atestă instruirea de specialitate, sub antetul CCINA Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei