Ministerul Fondurilor Europene va organiza o serie de reuniuni adresate mediului de afaceri

de Anca PAPAN Joi, 24 Octombrie 2013 44
Ministerul Fondurilor Europene va organiza în perioada următoare o serie de reuniuni focus grup adresate reprezentanților mediului de afaceri care doresc să-și exprime opiniile pe marginea primei versiuni a Acordului de Parteneriat 2014-2020 sau care sunt interesați de oportunitățile de finanțare în viitoarea perioadă de programare. Ministerul Fondurilor Europene a organizat un astfel de eveniment adresat reprezentanților mediului de afaceri astăzi, 24 octombrie.

"Vom continua organizarea de evenimente similare, în cadrul cărora reprezentanții mediului de afaceri vor primi toate informațiile despre accesarea fondurilor europene alocate României în perioada de programare 2014-2020. Organizarea acestui tip de reuniuni este încă o acțiune prin care Ministerul Fondurilor Europene intensifică interacțiunea cu mediul privat", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. 

Pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro, este disponibil documentul informativ "Oportunități de finanțare în perioada 2014-2020 în scopul asigurării unui mediu de afaceri mai bun". Organizarea reuniunilor focus grup va fi anunțată pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, iar cei care vor dori să participe vor completa, on-line, un formular de înscriere.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei