O nouă concentrare economică pe piața serviciilor informatice

de Ion TIȚA-CĂLIN Luni, 28 Martie 2022 120
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Publicis Groupe Holdings BV a preluat compania Tremend Software Consulting SRL și, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux SA (Marele Ducat al Luxemburgului).
Publicis Groupe Holdings BV este parte a Grupului Publicis specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business și date. În România, Grupul Publicis controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing și comunicare.
Tremend Software Consulting SRL este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcție de cerințele acestora. Tremend Software Consulting SRL furnizează soluții IT pentru clienți din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum și industria manufacturieră, tehnologie și telecomunicații, sectorul public și eLearning).
Cele două fliliale ale Tremend Software Consulting SRL, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux SA din Marele Ducat al Luxemburgului, oferă servicii de dezvoltare software și design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.
În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestei concentrări economice cu un mediu concurențial normal.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei