O nouă structură pentru managementul programelor de transformare digitală

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 24 Martie 2022 233
Guvernul a decis ca la nivelul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării să fie înființat Grupul operativ pentru implementarea și monitorizarea reformelor și investițiilor privind transformarea digitală a României (Task Force). Acesta va funcționa pe toată durata derulării PNRR al României.
Noua structură va înlocui TaskForce - unitate de management al programelor de transformare digitală și va avea 17 posturi contractuale, în afara organigramei ministerului. Pentru posturile din organigramă, vor fi selectați specialiști dintre care majoritatea vor deține competențe digitale avansate și competențe de management de proiect integrator în domeniul transformării digitale necesare realizării activităților și proiectelor descrise în cadrul PNRR al României, componenta C7-Transformare Digitală.
Cheltuielile cu salariile specialiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul acestui Grup vor fi suportate din contribuția nerambursabilă acordate României, potrivit Deciziei de punere în aplicare a Consiliului UE de aprobare a evaluării PNRR.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei