Pensiunea Roxana din Eforie Nord, scoasă la vânzare pentru 2,5 milioane de euro

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 02 August 2023 361
Site-urile de imobiliare sunt pline de anunţuri de vânzări de hoteluri şi pensiuni turistice, foarte multe din Constanţa şi din celelalte staţiuni ale litoralului.
Recent, a fost scoasă la vânzare pensiunea turistică Roxana, din Eforie Nord. Amplasată în centrul localităţii, la o distanţă mică de plajă, magazine şi restaurante, unitatea de patru stele a fost modernizată în totalitate în anul 2022.
Pensiunea dispune de 26 camere şi trei apartamente decorate cu gust, ferestre panoramice, mobilier modern de calitate cu caracteristici originale, o bucătărie cu electrocasnice noi conform normelor europene şi spaţiu de depozitare generos şi un restaurant spaţios, potrivit diferitelor evenimente ce pot fi organizate pe durata întregului an.
Pensiunea are parcare proprie, este conectată la reţeaua de gaze, iar terasele şi locurile de joacă sunt „desenate” într-o oază de vegetaţie cu plante luxuriante.
Suprafaţa construită este de 1.850 mp, iar suprafaţa teren proprietate - 2.072 mp.
Actele - proiect, autorizaţii, cadastru şi intabulare - sunt pregătite, iar preţul solicitat de proprietar este de 2,5 milioane de euro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei