Peste 20 de sectoare de drum intens circulate din Portul Constanţa, pregătite pentru campania agricolă

de Sorin MIHALACHE Joi, 02 Mai 2024 260
În pregătirea campaniei agricole, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa a demarat, pe 12 aprilie, o amplă acţiune de asfaltare a drumurilor intens circulate din Portul Constanţa. Marţi, 30 aprilie, a avut loc recepţia lucrărilor care au totalizat 31.000 metri pătraţi de suprafaţă asfaltată, pe mai mult de 20 de sectoare de drum.
„Lucrările au început pe podul peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, inclusiv legăturile cu autostrada şi porţile de acces în port. Au continuat cu drumul dintre Poarta 7 şi Poarta 9, cu porţiunea care face legătura cu podul de la Poarta 5, drumul spre silozurile Anghel Saligny, accesul spre danele 19, 43 şi 44, accesul la noua parcare de la rădăcina molului 3. Au mai fost asfaltate zone din apropierea Chimpex, SNC, a pasajului Baza Tehnică, a rampei ecologice.
În acest demers al CN APM SA, s-a avut în vedere ca drumurile să fie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de viitoarea campanie agricolă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii companiei.
Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei, fără TVA, sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei