Prețurile au intrat la apă! Iată cât costă o vacanță la munte

de Anca CHICU Luni, 10 Februarie 2014 467
Constănțenii care nu au apucat să ajungă în decembrie și ianuarie la munte pot face acest lucru acum, la prețuri mult mai atractive! Până pe data de 28 martie, își pot cumpăra sejururi de cinci nopți de cazare care costă începând de la 161 lei. Acest lucru este posibil datorită programului special "O săptămână la munte", ajuns la cea de-a XI-a ediție. 
Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopți, fără servicii de masă sunt următoarele: la hotel, vilă, cabană două stele - 161 lei/sejur; la hotel, vilă, cabană trei stele - 258 lei/sejur; la hotel, vilă patru stele - 368 lei/sejur. 
Potrivit reprezentanților ANAT, durata sejurului este de cinci nopți, începând duminică și terminând vineri, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile. Taxa hotelieră se achită separat, de către turist, la recepția ho-telului. 
S-au înscris în program unități de cazare din Predeal, Sinaia, Poiana Țapului, Poiana Brașov, Bușteni, Gura Humorului, Călimănești Căciulata sau Vatra Dornei. Lista completă poate fi consultată pe site-ul ANAT.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei