Serviciul de transfer internațional de bani prin MoneyGram disponibil în Orange shop

de Cuget Liber Joi, 29 Noiembrie 2012 508
Orange România a introdus de curând serviciul de transfer internațional de bani cash prin MoneyGram. Astfel, toți cei care doresc să trimită sau să primească bani, o pot face foarte ușor, rapid și sigur, în orice Orange shop, pe toată durata progra-mului de funcționare, inclusiv în weekend.

Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit și nu trebuie să fie clienți Orange. Expeditorul trebuie să vină în Orange shop cu actul de identitate și cu suma pe care dorește să o transfere. Reprezentantul Orange îi va oferi un formular cu datele tranzacției și un număr de referință unic, pe care va trebui să îl comunice destinatarului.
Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie să prezinte actul de identitate și numărul de referință al tranzacției pe care l-a primit de la expeditor. Ei pot fi ridicați din Orange shop în lei sau în euro, în funcție de opțiunea expeditorului, iar cei trimiși în afara țării pot fi ridicați în moneda țării respective sau în altă valută disponibilă.
În plus, toți cei care trimit sau primesc bani în Orange shop până la sfârșitul acestui an, vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei