Și vinul a fost luat la ochi de inspectorii sanitari constănțeni

de Anca CHICU Marţi, 30 Aprilie 2013 91
În această perioadă inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DSVSA) au intensificat controalele în special la unitățile care produc, depozitează sau comercializează produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale. În acest an nu au scăpat însă de controale nici băuturile alcoolice, în special vinul. 
"Aceste produse reprezintă o categorie alimentară supusă frecvent manoperelor frauduloase din cauza gamei largi sortimentale, multitudinii producătorilor și modalităților relativ facile de falsificare. Calitatea vinului se referă, în primul rând, la condițiile de autenticitate și de tipicitate. Aceste aspecte sunt cel mai des reclamate de consumator. Vinul trebuie să se caracterizeze prin personalitate și să poarte amprenta specifică imprimată de factorii care au stat la baza realizării sale: soiul, condițiile naturale și tehnologia de producere", au explicat reprezentanții DSVSA Constanța.
Consumatorii pot semnala neregulile și abaterile de la normele sanitar-veterinare la numărul de telefon 0800.826.787. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei