Târgul imobiliar de la VIVO! vă oferă garsoniere și apartamente moderne din buricul Constanței până în Mamaia Nord

de Ion TIȚA-CĂLIN Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 680
Târgul imobiliar și-a deschis porțile, vineri 4 noiembrie, în complexul comercial VIVO! Constanța. În standuri sunt prezenți dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare.
Expozanții se întrec în discount-uri și oferte promoționale, acordându-le celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.
Evenimentul expozițional organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se bucură de interes din partea publicului, în special a tinerilor.
Mă pun în pielea cumpărătorului și încep să-i chestionez pe expozanți, solicitându-le cât mai multe informații utile cititorilor ziarului „Cuget Liber”.

Prima pe care o abordez este reprezentanta dezvoltatorului imobiliar AXXIS Nova Resort&SPA, care îmi spune: „Oferta noastră, la această ediție a târgului, cuprinde studiouri (garsoniere) și apartamente situate în ansamblul rezidențial AXXIS Nova Resort&SPA din Mamaia Nord. Este un concept imobiliar integrat, care include apartamente de lux și un hotel de cinci stele. Unitățile se vând complet finisate, cu încălzire în pardoseală, centrală termică, aer condiționat, pardoseli ceramice și parchet, băi complet utilate. Prețurile studiourilor pornesc de la 79.000 de euro, iar cel al apartamentelor cu două camere, de la 125.000 de euro”.

În vecinătate se află standul dezvoltatorului imobiliar OBA Difference by Luxury, care acordă un discount de 15% pentru proiectele sale, pe perioada derulării târgului. „Oferta noastră cuprinde apartamente complet finisate, amplasate în Mamaia Nord, în zona Hanului cu Pește, cu încălzire în pardoseală, centrală proprie, băile placate cu marmură și aer condiționat. Prețurile studiourilor pornesc de la 46.000 de euro, al apartamentelor cu două camere, de la 56.000 de euro, iar al celor cu trei camere, de la 82.000 de euro”, a precizat Gabriela Micuț, reprezentanta dezvoltatorului imobiliar.

Compania Alpha Builders este prezentă la târg cu oferte amplasate în complexul rezidențial Marina Tower. Acesta este situat la numai un metru de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia și dispune de parcare subterană. Prețurile apartamentelor cu două camere pornesc de la 150.000 de euro.
 
La standul companiei Eurovial Residence sunt întâmpinat de tânăra consultant de vânzări Cristina Moise, care începe astfel prezentările: „La acest eveniment expozițional am venit cu noile noastre proiecte pe care le-am început și le vom demara în viitorul foarte apropiat. Iată, proiectul Labirint Residence, care cuprinde 45 de unități locative, este amplasat ultracentral, în zona Gării Constanța, foarte aproape de Liceul . Un alt proiect, care poartă numele Private Lake și care va cuprinde 70 de unități locative, a fost demarat pe malul lacului Siutghiol. De asemenea, avem proiecte finalizate în Mamaia Nord, foarte aproape de mare. Prețurile apartamentelor diferă în funcție de stadiul de execuție, de zonă, de facilitățile din jur. Toate proiectele noastre sunt green house (casa verde). Le-am conceput astfel din dorința de a-i ajuta pe viitorii proprietari să facă față mai ușor prețurilor energetice în creștere. Blocurile de locuințe sunt dotate cu panouri fotovoltaice, care produc o parte din necesarul de curent electric al locatarilor, în special pentru zonele comune, iar pereții sunt izolați termic, cu cele mai bune materiale.”
Stimați cititori, dacă sunteți în căutarea unei locuințe, nu ratați ocazia de a vizita târgul imobiliar din complexul comercial VIVO! Constanța! Nu se știe de unde sare iepurele!
Târgul este deschis până duminică, 6 noiembrie 2022, și poate fi vizitat între orele 10 și 22.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei