Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din industria HORECA, deschis astăzi. La eveniment sunt prezenţi numeroşi oficiali

de Andreea ANDRONACHE Joi, 23 Mai 2024 1163
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția Teritorială pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (A.T.I.M.M.T. Constanța) organizează Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2024 – industria HORECA – Constanța în perioada 23 – 25 mai 2024.

Evenimentul se desfășoară în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, iar pe durata celor trei zile, vizitatorii au oportunitatea de a participa la un eveniment destinat industriei ospitalității. Aceștia vor interacționa cu profesioniști care vor expune tendințele și noutățile în domeniu și cu care pot stabili noi parteneriate. De asemenea, pot asista și la workshop-urile și prezentările de specialitate.

La deschiderea oficială participă George Fulina directorul Agenției pentru IMM, Camelia Taină, director general – Direcția Generală Antreprenoriat și Finanțări pentru IMM-uri și Ioana Podosu, director general - Direcția Generală Turism, din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, ambasadorul Malaeziei, dar și membri ai patronatelor și organizațiilor de turism.

UPDATE - La acest eveniment sunt prezenți atât reprezentați din mediu HoReCa, cât și din mediul afacerilor.

UPDATE - La deschiderea evenimentului a participat și președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
Mihai Lupu: Economia românească fără IMM-uri nu poate performa, dacă ne uităm în statisticile date de INS vedem cam care este ponderea în economia românească a acestor IMM-uri, de cele mai multe ori legislația nu i-a ajutat. Trebuie să fim cu toții împreună pentru a putea pune în valoare elemente esențiale. Consiliului Județean Constanța va fi mereu alături de dumneavoastră.
George Fulina: Le mulțumesc asociaților patronale din industria ospitalității, fără ele nu ne-am fi aflat aici.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei