A vrut să-și facă singur dreptate. Copii amenințați cu pistolul!

de Andra RAFTU Luni, 13 Iulie 2015 478
Polițiștii constănțeni încearcă să elucideze un caz care a intrat în atenția lor, sâmbătă seară. Un apel la 112 anunța că pe strada Crizantemelor din localitatea Lumina are loc un scandal între doi vecini. Un echipaj de poliție a ajuns imediat în zonă și oamenii legii au pornit o anchetă.
Părinții a doi minori au reclamat că vecinul lor a ieșit la poartă cu un pistol și apoi le-a agresat copiii. În momentul în care a aflat despre cele întâmplate, tatăl copiilor s-a dus să discute cu presupusul agresor. Acesta spune că, în acel moment, vecinul a scos iar pistolul și l-a amenințat și lovit și pe el.
Se pare că cei mici nu sunt tocmai ușă de bi-serică. Aceștia ar fi arun-cat la poarta vecinului un animal mort. În momentul în care a observat asta, bărbatul i-ar fi rugat pe copii să ia animalul, însă aceștia ar fi devenit obraznici. Nervos, bărbatul s-ar fi dus în casă și ar fi ieșit în curte înarmat cu un pistol. Verificările anchetatorilor au scos la iveală că bărbatul este posesor de armă neletală, respectiv deține un pistol cu bile de cauciuc.
"Facem cercetări pentru a stabili cu exactitate situația de fapt. Le-am adus la cunoștință părților implicate că pot depune plângere, însă, până în prezent, nu au făcut acest lucru. Totodată, facem cercetări pentru comiterea infracțiunii de nerespectare regimului armelor și munițiilor", a declarat ag. șef adjunct Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Rodica
14 iulie 2015
Bani acum, simplu si convenabil

Cautam oameni seriosi si ambitiosi care vor sa lucreze de acasa ca operator online,fara un program fix,o munca usoara si un castig garantat in functie de munca depusa..Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei