ACCIDENT NAVAL / Una dintre victime a fost transportată la Spitalul din Constanța

de Cuget Liber Vineri, 04 Noiembrie 2016 295
Una din cele șase persoane internate, joi seara, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Tulcea, în urma unui accident naval petrecut pe Dunăre, a fost transportată la spitalul din Constanța, potrivit prefectului județului Tulcea, Alexandru-Cristian Iordan.

"Persoana care a fost transportată la spitalul din Constanța prezenta multiple traumatisme. În momentul de față, în Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Tulcea, mai sunt monitorizate alte două persoane", a declarat, pentru Agerpres, prefectul Iordan.
Șase persoane au fost internate joi seara, la SJU, iar alte opt persoane au refuzat internarea în unitatea spitalicească tulceană, în urma unui accident petrecut pe Dunăre, la Mila 35.
"Unele din persoanele implicate în eveniment sunt medici din Republica Moldova", a precizat prefectul județului Tulcea.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta, cele 14 persoane care se aflau în ambarcațiunile implicate în accidentul naval au fost aduse în municipiul Tulcea cu o șalupă de tip water-taxi.
Căpitănia Zonală a Portului Tulcea și Poliția Transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului au început cercetările pentru stabilirea cauzelor evenimentului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei