Accident rutier între Vâlcea și sibiu. Un tren a lovit un TIR

de Cuget Liber Vineri, 09 Noiembrie 2012 409
Traficul feroviar între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, blocat, în această dimineață, după ce un tren InterRegio a lovit un tir ajuns pe calea ferată, a fost reluat după aproximativ trei ore de la producerea accidentului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, traficul rutier pe DN 7, în zona comunei Racovița, unde șoseaua este situată lângă calea ferată, a fost blocat pentru o perioadă scurt de timp pentru a permite unei macarale de mare tonaj să ridice autotrenul de pe calea ferată.
"Tirul era încărcat cu 18 tone de fasole, dar si cu orez, iar în urma accidentului marfa s-a împrăștiat în zona terasamentului. După aproape trei ore, traficul feroviar între Sibiu și Râmnicu Vâlcea a fost reluat, tirul a fost scos de o macara de pe terasament, iar trenul s-a pus în mișcare", a declarat reprezentantul Poliției. Accidentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 6.00, în comuna Racovița, pe o porțiune unde calea ferată este aproape de șosea, după ce șoferul unui tir care circula pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, autotrenul ajungând pe calea ferată.
Tirul a fost lovit de trenul InterRegio 2066 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, în care se aflau aproximativ 30 de pasageri. Niciunul dintre călători nu a fost rănit, însă șoferul a suferit leziuni ușoare, fără a fi necesară transportarea sa la spital.
Cei aproximativ 30 de pasageri din tren au coborât și au mers la mașini de ocazie.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei