Accident rutier mortal la Valu lui Traian

de Camelia MIU - MITRIC Sâmbătă, 26 Mai 2012 689
Un bărbat a murit, joi seară, după ce a fost lovit de o mașină în apropiere de localitatea Valu lui Traian.
Polițiștii spun că Dan U., de 48 de ani, din Iași, care se afla la volanul unui autoturism marca Nissan, și circula pe DN3, dinspre Constanța spre Valu lui Traian, pe banda unu, ajungând la Km 252, a surprins și a accidentat mortal pe Alexandru B., de 59 de ani, din Valu lui Traian, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face absolut nimic pentru a-l readuce la viață pe pieton, rănile suferite fiind incom-patibile cu viața. 
Taguri

Comentează știrea

Maxine
26 mai 2012
accident

Vad ca ati pus doar initiala acum la numele victimei. si ati schimbat ultima fraza. Profesionist, nu am ce zice! Eu propun o tema frumoasa de scris un articol...decedatii din Valu lui Traian din ultimele 3 luni. Poate asa se sesizeaza cineva care e in campanie electorala acu si initiaza un proiect prin care sa previna accidentele mortale in zona. Ideea este ca dupa zeci de ani de accidente mortale in zona Otopeni, le-a cazut fisa sa faca pasarele suspendate pentru pietoni. Eu in locul rudelor victimelor m-as rascula si impotriva statului care are legi de rahat(legi privind circulatia rutiera), politie rutiera depasita de situatii sau doar incompetenta, lipsa de initiativa totala pentru prevenirea accidentelor in zone de risc(sau cu istoric negru, multe victime, samd). Dar de ce sa va dau eu acum subiecte, ca vad ca oricum din lipsa de ele(subiecte) publicati aceeasi stire modificand fraze finale.

martor
27 iulie 2014
betivanu plimbaret

Hai ca-ti dau stire completa. Mortul pe numele sau Branza Valentin mergea deseori pe spate carari la postul sau de paznic de ferma. Nenorocitul avea 2 jumate la mie alcool in singe cind s-a napustit sa traverseze soseaua aiurea, de l-au calcat vreo doua masini din care doar una a oprit. Asa ca fa putoare care care scrii aici, ce sa-ti faca tie si neamului tau de betivani legea si politia cand umblati liberi pe sosele?! Nu meritati sa se cheltuie vreun ban pe voi jegosilor!

Răspuns la: accident
Adăugat de : Maxine, 26 mai 2012
Vad ca ati pus doar initiala acum la numele victimei. si ati schimbat ultima fraza. Profesionist, nu am ce zice! Eu propun o tema frumoasa de scris...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei