ACȚIUNE SPECIALĂ a Poliției la Constanța, încheiată cu O CERERE ÎN CĂSĂTORIE

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 16 Ianuarie 2023 16027
Un polițist din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța și-a cerut în căsătorie aleasa inimii într-un mod special. Fericitul eveniment, care a luat-o în surprindere pe tânără, s-a desfășurat joi seara, 12 ianuarie, în stațiunea Mamaia. Iar protagoniștii au fost agentul principal Alexandru Nițu și aleasa inimii lui, Eliza. „Ceea ce părea un filtru obișnuit s-a transformat într-o cerere în căsătorie”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

„Într-o atmosferă uimitoare, cu ajutorul complicilor și surprize inedite, Alex a cerut-o în căsătorie pe Eliza. Un moment neașteptat și emoționant, la care au luat parte colegii, familia și prietenii”, au mai adăugat polițiștii.

Tânăra a fost trasă pe dreapta, în timp ce rula cu autoturismul pe bulevardul Mamaia, în cadrul unui filtru organizat de colegii viitorului mire, și în timp ce pregătea actele un banner imens a fost coborât, pe pasarela pietonală, cu mesajul emoționant: „Vrei să fii soția mea?” și apariția neașteptată a protagonistului în uniformă. Momentul emoționant a fost încununat de un „Da” răspicat.

Taguri

Comentează știrea

eros mioritic
16 ianuarie 2023
geniala idee ?

Ce sa spun imi dau lacrimile ,daca mai ajuta cu ceva la refacerea imaginii depinde de cetateni daca pun botul......

Constantean
19 ianuarie 2023
Organele...

... erau în timpul liber?

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei