Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 702
Doi bărbați au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, iar suspecții, George Mitrofan și Cristian Sarafu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit anchetatorilor, George Mitrofan a fost prins în flagrant, miercuri, 2 aprilie, în timp ce încerca să vândă câteva pliculețe de cannabis. În urma flagrantului, polițiștii de la Brigada de Combatere a Cri-minalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT au descins la locuința celor doi tineri, unde au găsit trei cântare electronice, apro-ximativ  8.000 de lei, 600 de grame de cannabis, aproximativ 1.100 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, aproximativ 50 de grame de cocaină și vreo 500 de pliculețe auto-sigilante transparente, folosite pentru vân-zarea  drogurilor. 

"Din cercetări a reieșit faptul că cei doi ar fi procurat și comerciali-zat, pe raza municipiului Con-stanța, diferite cantități de droguri de mare risc, contra unor sume cuprinse între 380 și 400 de lei gramul", ne-au precizat reprezen-tanții Poliției Constanța. 
Suspecții, anchetați pentru trafic de cannabis și substanțe etnobotanice, au fost reținuți, iar vineri Tribunalul Constanța a dispus ares-tarea lor pentru 30 de zile.  

"Menționăm că persoanele cercetate în prezenta cauză bene-ficiază de garanția legală și constituțională a prezumției de nevinovăție", au precizat procurorii DIICOT.

Taguri

Comentează știrea

vintage hermes bags
19 mai 2014
vintage hermes bags

hermes paketshop jülich Stiri Eveniment : Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online vintage hermes bags http://shootingstars.dk/the-hermes-olpe-handbag-to-top-all-the-hermes-handbags.aspx

danmark hermes bags
9 iunie 2014
danmark hermes bags

hermes belt store locator Stiri Eveniment : Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online danmark hermes bags http://www.leiflahn.dk/danmark-hermes-bags-back-pack-are-extremely-classy.aspx

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei