Agent șef de la Penitenciarul Poarta Albă, reținut pentru luare de mită

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Iunie 2012 503
Un agent șef de la Penitenciarul Poarta Albă a fost reținut de ofițerii anticorupție constănțeni după ce a fost prins în flagrant când primea mită 3.500 de lei de la un deținut, pentru a-i facilita acestuia obținerea unui telefon mobil.
Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție (DGA) - serviciul teritorial Constanța au informat, astăzi, printr-un comunicat remis presei, că în urmă cu două zile deținutul i-a solicitat agentului de penitenciar să-i cumpere și să-i introducă în mod ilegal la locul de detenție un telefon mobil, precum și alte bunuri.
''Agentul P.V. a fost de acord cu acest lucru, pretinzându-i deținutului suma de 3.500 lei. Cei doi au stabilit ca plata sumei să se facă de către un cunoscut al deținutului la ieșirea din serviciu a agentului, în seara zilei de 08.06.2012'', a informat DGA Constanța.
Aseară, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, ofițerii anticorupție au organizat prinderea în flagrant a agentului, persoana care ar fi trebuit să intermedieze tranzacția și să dea mita fiind substituită cu un polițist judiciarist al DGA.
Agentul de penitenciar a fost reținut și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și introducerea de bunuri și obiecte interzise în penitenciar.
Activitățile procedurale în acest caz au fost efectuate cu sprijinul Serviciului Român de Informații.
Taguri

Comentează știrea

Recuperamdatorii
9 iunie 2012
recuperamdatorii

Recuperamdatorii,legal si gratuit.www.recuperamdatorii.ro

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei