Alte cinci persoane aduse în ţară, pentru a-şi ispăşi pedepsele cu închisoarea

de Alina DRACOPOL Miercuri, 20 Martie 2024 238
În zilele de 18 şi 19 martie 2024, Poliția Română a adus în țară 5 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate sau decizii de executare a unor pedepse.

La data de 18 martie 2024, a fost adus un bărbat, de 43 de ani, domiciliat în Bulgaria, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de fals. Acesta a fost adus din Belgia, fiind emis de către Judecătoria Arad, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 2 luni.
Ieri, 19 martie, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în București, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Urziceni, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 8 luni.
De asemenea, la aceeași dată, un alt bărbat, de 29 de ani, din Maramureș, a fost escortat din Elveția, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni economice – obținere ilegală de fonduri. Tribunalul Alba a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani și 4 luni.
Totodată, la data de 19 martie a.c., a fost adus un bărbat, de 34 de ani, domiciliat în Hunedoara, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept. Acesta a fost adus din Elveția, având emis de către Tribunalul Hunedoara, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani.
La data de 19 martie a.c., a fost adus un tânăr, de 24 de ani, domiciliat în Cluj, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost adus din Franța, având emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.
Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei