Ați angaja foști deținuți sau consumatori de droguri?

de Florentina BOZÎNTAN Duminică, 25 Ianuarie 2015 97
Agenția Națională Antidrog, împreună cu partenerii săi din proiectul "Egalitate pe piata muncii! - Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile" organizează, în data de 26 ianuarie, un seminar menit să sensibilizeze antreprenorii în scopul angajării persoanelor din grupuri vulnerabile precum: foști dependenți de droguri, romi, persoane cu dizabilități și tineri ieșiți din sistemul de protecție.
"Reintră în joc! Atelier teatral pentru sprijinirea integrării profesionale a persoanelor din grupurile vulnerabile" este conceput pentru a transmite mesajul către angajatori, iar organizatorii vor pune în scena mărturiile unor persoane care au învins prejudecățile angajatorilor și au o carieră de succes: Tedy Necula – regizor și speaker motivațional în domeniul reintegrării persoanelor cu dizabilități, Anca Georgiana Drăgan – autoarea cărții "Goana după iluzii", care tratează lupta cu dependența de droguri, Vișinel Bălan – președintele organizației non-guvernamentale ,,Desenăm viitorul tău", susținător al tuturor categoriilor de persoane vulnerabile sau defavorizate, Petra Pintilei – scriitoare etc.
Obiectivul major al evenimentului este acela de a descoperi care sunt temerile managerului în a angaja un individ care provine dintr-un mediu social diferit, cu o fostă adicție sau cu probleme de adaptabilitate și ce ar trebui sa facă să înlăture aceste piedici. Prin exerciții de actorie se poate găsi răspunsul la multe întrebări și rezolvarea unor potențiale conflicte.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei