Băiat de 17 ani, ucis în bătaie pe stradă. Agresorii au fost reținuți

de Madalina PETRESCU Luni, 18 Septembrie 2023 365
Un băiat de 17 ani a fost bătut până la moarte, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din Tulcea. Agresorii, doi bărbați de 35 și 32 de ani, au fost reținuți.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunţat, luni, că procurorii s-au sesizat cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Constructorilor din Tulcea, eveniment în urma căruia un tânăr de 17 ani a murit.

“Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.

Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, potrivit news.ro

Acolo a sosit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea. Cadrele medicale l-au găsit în stop-cardiorespirator pe tânărul de 17 ani şi au început manevrele de resuscitare. Deoarece acestea nu au dat rezultat, după o oră a declarat decesul tânărului. Cei doi bărbaţi, de 35 şi 32 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei