Parcursul european al Republicii Moldova, pe agenda de lucru a Corinei Crețu

de Mircea GHIȚĂ Luni, 18 Septembrie 2023 145
Europarlamentarul Corina Creţu a anunţat, luni, că va efectua o vizită în Republica Moldova pentru a discuta despre parcursul european al acestei ţări la Uniunea Europeană, eurodeputatul adăugând că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Moldova să devină parte a UE.
„În această săptămână voi efectua o vizită la Chişinău, unde am programate mai multe întrevederi importante. Republica Moldova este o ţară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât şi pentru România, contribuind la menţinerea stabilităţii în regiune şi fiind un suport important pentru Ucraina, ţară aflată într-un război de agresiune crud şi nedrept. În calitate de Membru al Parlamentului European şi Comisar European pentru Politică Regională (2014-2019), mă bucur că am contribuit la apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană şi voi face în continuare tot ce îmi stă în putinţă pentru ca Republica Moldova să devină parte a Uniunii Europene”, a arătat Corina Creţu, pe Facebook.
Corina Creţu a precizat că va discuta despre parcursul european al Republicii Moldova cu prim-ministrul Dorin Recean, cu preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, cu preşedintele Congresului Autorităţilor Locale, Tatiana Badan, cu ambasadorii Janis Mazeiks (şeful Reprezentantei Uniunii Europene în Republica Moldova), Cristian Leon Ţurcanu ( Ambasadorul României la Chişinău), cu Rectorul Universităţii de Stat, Igor Şarov, cu rectorul Academiei de Studii Economice, Alexandru Stratan, cu cadre didactice şi cu studenţi.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei