Cea mai frumoasă salvatoare din Constanța / Mihaela Ionescu (ISU Dobrogea), propunere pentru imaginea MAI

de Cuget Liber Luni, 22 Februarie 2016 4353
Ionescu Mihaela, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.S.U. Constanța), așteaptă votul dvs pentru a ajunge pe coperta paginii Facebook a #MAI și pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.
"Susținem reprezentanta pompierilor constanteni în concursul pentru promovarea imaginii pompierilor români pe coperta paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne și pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.Click pe poza & like & share ! Like fotografia colegei pe paginahttps://www.facebook.com/ministeruldeinterne/Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an!
Începând de astăzi, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Politia Romana - www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliția de Frontieră Română, IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situații de Urgență, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.
Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a #MAI și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.
Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie.", se arata pe pagina de facebook a MAI.

Taguri

Comentează știrea

Dan
22 februarie 2016
sexism

MAI sa termine cu sexismul asta!

Cosmin
22 februarie 2016
De ce suntem vazuti peste tot!

De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei