GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN CONSTANȚA / MICROBUZ PLIN CU ELEVI LOVIT ÎN PLIN. TREI COPII, LA SPITAL

de Cuget Liber Luni, 22 Februarie 2016 1948
UPDATE / Potrivit reprezentanților de la Serviciul Județean de Ambulanță, în microbuzul implicat în accident s-au aflat nouă copii. Șase dintre ei prezintă traumatisme minore, iar ceilalți trei au fost transportați la spital pentru investigații. De asemenea, și cei doi adulți răniți au fost duși către unitatea medicală. Copiii au vârste cuprinse între 3 și 15 ani. La accident au ajuns patru ambulanțe.

Citește și ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA / MICROBUZ PLIN CU ELEVI, LOVIT ÎN PLIN. Ce spun reprezentanții școlii unde învață elevii

UPDATE - "În data de 22.02.2016, în jurul orelor 07:55, S.N.(bărbat, 63 de ani, din Constanța) a condus un microbuz școlar pe str. Tudor Vladimirescu, dinspre bd. Mamaia către str. Avram Iancu și ajungând la intersecția cu str. St. Mihăileanu din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier ,,Oprire", a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de S.E .(bărbat, 37 de ani, din Constanța). În urma impactului au fost transportați la spital pentru investigații 5 elevi, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului."

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață în municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, în eveniment a fost implicat un microbuz al unei școli private din Constanța, cinci copii și șoferul fiind răniți și transportați de urgență la spital.
Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Mihăileanu cu Tudor Vladimirescu. Martorii spun că microbuzul nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de autoturism Passat.







Taguri

Comentează știrea

unu'
22 februarie 2016
cum ?

cum poti angaja sofer pe microbuz de elevi, un barbat de 63 de ani ? sigur are vizita medicala facuta corect? dupa soferii cocalari cu ligheana de BG, soferii in etate sunt principalul pericol pe sosele ! lipsa reflexe si plini de ei, le stiu pe toate....ca si taximetristii

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei