CLIPE TERIBILE ÎN TRAFIC! Polițist de la Rutieră, BĂTUT MĂR de un șofer

de Cuget Liber Joi, 20 Septembrie 2018 3294
Polițist bătut de un șofer, la Craiova. Agentul îl urmărise în trafic, după ce refuzase să oprească la semnalul său. L-a și somat cu cinci focuri de armă, trase în plan vertical. În momentul în care i-a blocat mașina și a încercat să-l imobilizeze, bărbatul l-a lovit cu telefonul în cap și cu pumnul în față, scrie realitatea.net

UPDATE: Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, din Craiova, bărbatul care, seara trecută, a bătut un polițist în trafic, după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul acestuia, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unei instanțe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.
Un polițist din Craiova a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a fost lovit în zona capului de un bărbat pe care l-a urmărit ce nu a oprit autoturismul la semnalul regulamentar, informează Realitatea de Craiova.
Omul legii a fost atacat de un șofer pe care încerca să îl imobilizeze după ce acesta a fost somat cu mai multe focuri de armă trase în plan vertical, scrie realitatea.net
Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că agentul principal Cristian Bitică se afla în misiune pe șoseaua de centură a Craiovei când a observat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire. Echipajul de poliție au efectuat semnale de oprire însă șoferul și-a continuat drumul.
"S-a pornit în urmărirea acestuia pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost blocat în trafic și după mai multe focuri trase în plan vertical s-a încercat imobilizarea șoferului. Acesta a lovit agentul de poliție cu un telefon, asigurându-și scăparea", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, citat de sursa amintită.
Bărbatul care l-a atacat pe politist, Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, din Craiova, a fost găsit de polițiștii craioveni și dus la audieri.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei