Condamnare pentru Monica Macovei, după accidentul provocat la Constanţa! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT

de Alina DRACOPOL Vineri, 12 Aprilie 2024 2501
Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a fost condamnată vineri la şase luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă în dosarul accidentului de la Mangalia, produs în 2022.
De asemenea, Macovei este obligată să presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 Bucureşti sau în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti.
Conform deciziei, Monica Macovei este obligată la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 10.000 de lei.
Decizia pronunţată de Judecătoria Mangalia nu este definitivă.
În luna februarie, instanţa a dispus disjungerea laturii civile şi formarea unui alt dosar, care are termen în data de 21 mai la Judecătoria Mangalia.
Monica Macovei a fost trimisă în judecată în septembrie 2023 pentru vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicată într-un accident rutier produs în apropierea municipiului Mangalia şi soldat cu rănirea unui motociclist.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în procesul Monicăi Macovei. Se cer probe noi

Citeşte şi Monica Macovei, fost ministru al Justiției, în fața magistraților de la Judecătoria MangaliaTaguri

Comentează știrea

un motociclist, care a rămas cu handicap grav ! şase luni de închisoare cu suspendare
12 aprilie

Justitie handicapata ! " un motociclist, care a rămas cu handicap grav si şase luni de închisoare cu suspendare "

Alex
13 aprilie

Băboiul a tras sforile...La noi după Revoluție, Democrația a scos la suprafață toate LĂTURILE societății, în special în politică și JUSTIȚIE.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei