Constanța. Ce decizie au luat oamenii legii vizavi de tânărul care a amenințat polițiștii, în scandalul de pe bulevardul Tomis

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 11 Martie 2023 430
La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.
La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.
Citește și Constanţa. Tânăr care traversa neregulamentar, la un pas să fie lovit de maşina Poliţiei. Mascaţii l-au atenţionat, însă gestul său a fost dus la extreme!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei