Copil de doi ani, căzut într-o fântână! UPDATE

de Cuget Liber Duminică, 01 Iulie 2018 192
Pompierii intervin pentru salvarea unui copil de doi ani căzut într-o fântână în județul Dolj. Incidentul s-a petrecut duminică dimineață în localitatea Coșoveni.

UPDATE / Copilul a fost recuperat în viață de salvatori, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Micuțul a fost preluat de o aeronava a IGAv și transportat de urgență la spital.
Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, fântâna în care a căzut copilul are peste 15 metri adâncime, iar misiunea este una extrem de dificilă din cauza dimensiunii reduse a spațiului în care se desfășoară intervenția.

La fața locului au fost mobilizate de urgență o autospecială cu modul de descarcerare, containerul multirisc și o autospecială CNRN. Pentru eficientizarea misiunii de salvare a copilului, la locul unde s-a produs evenimentul se deplasează și un echipaj specializat de căutare-salvare al Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență (USISU).
În sprijinul pompierilor salvatori a fost trimis și un echipaj al Detașamentului Special de Salvatori de la ISU BIF, scrie Agerpres.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei