Copil opărit cu ciorbă, adus la București cu elicopterul SMURD

de Cuget Liber Luni, 06 Noiembrie 2017 625
Pod aerian pentru salvarea unui băiețel de un an și nouă luni, în județul Gorj. Duminică dimineață, copilul a alunecat și a căzut într-o oală cu ciorbă fierbinte.

Părinții au chemat salvarea care l-a dus la spitalul din Târgu Cărbunești. Aici, doctorii au stabilit că are arsuri de gradul al II-lea pe 33 la sută din suprafața corpului și trebuie adus la București.
Un elicopter SMURD a fost chemat de la Craiova. A aterizat pe stadionul din Târgu Cărbunești, unde a fost nevoie ca meciul care avea loc atunci să fie oprit, transmite Digi24.ro.
Elicopterul a ajuns în Capitală în jurul orei 14:40, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Între timp, medicii au semnalat cazul la Poliție, iar polițiștii care vor începe o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu băiatul și cine este vinovat. Mama copilului este audiată deja la poliția din Târgu Cărbunești sub suspiciunea de neglijență în familie. O cercetare va face și Protecția Copilului. Mama are 19 ani.
Ea a povestit că făcea mâncare și a pus oala cu ciorbă jos, la răcit. Copilul se juca în aceeași cameră, a mers cu spatele, a alunecat și a căzut în oala cu ciorbă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei