Divorț printre milionarii constănțeni! Dumitru Martin divorțează de Corina Martin

de Carmen MOCANU Luni, 10 Octombrie 2011 3091
Magistrații de la Judecătoria Constanța au înregistrat la data de 6 octombrie dosarul de divorț în care soții Dumitru și Corina Martin divorțează. Mai exact, cel care a cerut divorțul este Dumitru Martin care are calitatea de reclamant. Pe lângă desfacerea căsătoriei, în același dosar se mai solicită încredințarea minorilor, pensie de întreținere și stabilirea unui program de vizită pentru copii. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 23 martie 2012.Dumitru și Corina Martin sunt ocupanții locului 127 în Top Forbes 2010, cu o avere estimată la 40 milioane de euro. Cei doi au împreună doi băieți, pe Adrian și Cristian, iar din căsătoriile anterioare, pe Laura Cezara și Simona Raluca.
Taguri

Comentează știrea

mirela
10 octombrie 2011
daca a pus pe ea 100 de kile...

Cum de o lasa titi pe fatuca asta? Aaaaa s-a ingrasat si nu-i mai place?

cici
10 octombrie 2011
un fraier

fraier, corina martin e o tipa de nota 20 cu plus

isac doru
10 octombrie 2011
niste hoti...................

milionari cu bani furati la bugetul local.batranul martin este la baa averii furate de toata familia martin. corina s a infipt la bani si functii si a uitat ca trebuie sa arate ca o femeie.si eel un parvenit care traieste cu pitipoance................niste jegosi .(ea arata ca o v.a.c.a )

Petre Chiriac
11 octombrie 2011
Romania, un popor "nobil si ospitalier" ?!...

"Cearta zeilor,-bucuria nebunilor" ! Cred ca aceasta "maxima" a fost gandita special pt.poporul roman. Altminteri diagnosticul psihiatric al celor "fericiti" de incercarile acestei familii se evidentiaza si prin modul suburban de exprimare a unui suflet-vid.Daca vis-a-vis de persoana mea s-ar face asemenea afirmatii,cum-ca as fi "furat bani din bugetul local", in secunda-2 m-as adresa autoritatilor,pt.descoperirea si sanctionarea "prea-cinstitilor" cetateni,pe motiv de afirmatii defaimatoare si calomnie si cred ca as "scoate" ceva parale de la ei; procedural ar fi f.simplu si f.legal.Mi-e o sila teribila de naravurile unor conationali din a caror cauza, de multe ori,in alta tara ,vorbesc romaneste cu "vocea scazuta"!...Din cauza voastra,"stimati" concetateni onomatopeici, copilul meu si generatia sa, vor purta stigmatul numelui de-roman !"Brava" la voi ! Probabil si copiii vostri va vor fi recunoscatori...

Aurelia
23 octombrie 2011
Pacat !

Corina este o femeie cu adevarat speciala , pacat ! A slabit mult acum , foarte mult , si abia acum inteleg motivul ... I-a oferit 3 copii omului asta, si asta nu e putin pentru o femeie . Cred ca l-a iubit mult , daca a facut asta , si nu merita ceea ce a primit . E si desteapta , pe deasupra , si sincer toti o invidiam pentru cate calitati are . Si pe astea nu i le poate lua nimeni .

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei