Doi tineri de 23 de ani au murit, după ce au intrat cu mașina într-un copac

de Cuget Liber Marţi, 05 Septembrie 2017 191
Doi tineri de numai 23 de ani au murit, în localitatea Putna din județul Suceava, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, accidentul s-a petrecut, luni seara, pe raza localității Putna, unde un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac.
"În urma accidentului, au rezultat două victime, dintre care una a fost găsită decedată la locul accidentului, prezentând leziuni incompatibile cu viața, și o a doua persoană rănită a fost găsită inconștientă, fiind începute menevrele de resucitare. Din păcate și aceasta a fost declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, plt. adj. Alin Găleată.
Polițiștii Serviciului Rutier Suceava au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.
Din primele informații rezultă că șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului, scrie realitatea.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei